Menu

Hi! welkom op vanpam.nl

Als klein meisje vond ik het al leuk om foto’s te maken en later met mijn eerste camera heb ik veeeele rolletjes volgeschoten! De camera’s werden steeds beter en professioneler en mijn droom om er iets mee te gaan doen steeds groter! Na vele jaren als leerkracht in het onderwijs nam ik in de zomer van 2016 het besluit om een bedrijf te starten en helemaal voor de fotografie te gaan. Na vele oefenshoots, workshops en voorbereidingen ben ik begonnen met vanpam.nl

Ik ben al de helft van mijn leven samen met mijn liefde & inmiddels 3 prachtige meiden rijker! Als moeder weet ik als geen ander HOE leuk & bijzonder het is om foto’s te hebben van alle mooie momenten… Een mooie foto is zo fijn. Terugkijken op een geweldige dag, een leuke fase in je leven, een bijzonder feest….

Ik vind de afwisseling van foto’s maken en daarna bewerken geweldig. Een fotoshoot voorbereiden is een van mijn passies. Alle props voor een cakesmash op elkaar afstemmen, tot in detail: heerlijk! Ik ben enthousiast en heb zin om voor jullie een mooie shoot te verzorgen!

Liefs vanpam

Pamela de Jong - Grifhorst

Pamela de Jong - Grifhorst

Roze, Roze, Roze

24 mei 2017

Houden jullie ook zo van ROZE!?
Ik -als mama van 3 meisjes - houd zéker van roze!
Roze = fris, vrolijk en zoet!

Vanaf nu kun je ook een shoot boeken met een roze achtergrond!
Te gek met veel bloemen of met gekleurde ballonnen, bijv voor de uitnodiging voor een feestje (van je dochter) 🎀 🌸 🎉

Of heel tof met witte accessoires voor een newborn/babyshoot! Of we combineren het met goud voor bijv een cakesmash!
Niks is te gek, alles is leuk!

Lente!

1 maart 2017

Heerlijk! Het is alweer maart! Hmmm!
Het zonnetje scheen vandaag weer, zo fijn!
Krijg alweer helemaal zin in het voorjaar! Er staan heel leuke opdrachten in de planning!

Vanmorgen was het tijd voor deze mooie meisjes!
Ingrediënten voor deze lente-shoot: deze lieve baby van 5 weekjes en haar grote zus van bijna 3 jaar, een witte ondergrond en… een HELE berg tulpen....

 

SPRING IS IN THE AIR!

lente fotografie vanpam.nl deventer

Hema-shoot

19 december 2016

Op 25 en 26 november mocht ik 2 volle dagen allemaal leuke shoots doen in de Hema aan de Holterweg in Deventer. Van tevoren had ik via Facebook aangekondigd dat mensen zich konden inschrijven via email.

Binnen een paar dagen was ik helemaal volgeboekt!

 In totaal 23 shoots van een half uurtje in een gezellige “feestmaand-setting”. Het was in een woord: GEWELDIG! 
Zo genieten! Iedereen was zo enthousiast en het ging zo leuk allemaal! De 2 weken daarna heb ik 3500 foto’s uitgezocht, bewerkt en verstuurd! Een mega-klus maar ook dat was ZO leuk om te doen! hierbij een indruk van deze te gekke shoots!